Knusse strandtent aan de Noordzee

Strandpaviljoen Berkenbosch, genieten aan de Zeeuwse kust

Strandpaviljoen Berkenbosch is een heerlijke ‘ouderwetse’ strandtent in Zeeland waar je kunt genieten van het mooie uitzicht op het Walcherse Strand en de Noordzee. Ons keukenteam wilt jou graag verassen met heerlijke vis- en vleesgerechten. Nu ook wild gerechten. Kom dineren in ons strandpaviljoen en geniet van de prachtige Zeeuwse zonsondergang aan de Walcherse kust.

 

Probeer onze uitgebreide huisgemaakte soepen eens.

Lunchen of een heerlijk hapje en een drankje met uitzicht op het Zeeuwse strand en de Noordzee? Bij Strandpaviljoen Berkenbosch kan je naast een uitgebreid diner ook prima terecht voor een eenvoudige hap met de kids. Wij proberen zoveel mogelijk te werken met producten en ingrediënten uit de Zeeuwse regio.

Strandpaal 64

Strandpaviljoen Berkenbosch is te vinden tussen de Zeeuwse badplaatsen Domburg en Oostkapelle. Het strandpaviljoen grenst aan het mooie natuurgebied de Mantelinge (de Manteling van Walcheren) en Buitenplaats Berkenbosch. Geniet van dit mooie stukje Oostkapelle en kom tot rust in de prachtige Zeeuwse natuur.

Zowel in de zomer als in de winter geopend

Strandpaviljoen Berkenbosch is het gehele jaar 7 dagen per week geopend vanaf 11.00 uur tot zonsondergang.

 

Strandpaviljoen Berkenbosch is hondvriendelijk

In het seizoen van 1 mei t/m 15 september is het strand bij Strandpaviljoen Berkenbosch hét hond vriendelijke strand van Walcheren. Ook in ons strandpaviljoen zijn honden welkom. Wist je dat wij niet alleen Hondensnacks verkopen? Naast Hondensnacks verkopen wij ook Hondenspeelgoed en Hondenbier (natuurlijk niet met alcohol). Zo kunnen zowel de baas als de hond genieten van een heerlijk biertje aan de Walcherse kust!

Parkeren

Strandweg, zoveel mogelijk "links", dan door bospad, links naar Strandpaviljoen Berkenbosch of bij Kasteel Westhove, (zie platte grond aldaar)

op het strand recht aan houden.

Contactgegevens

Actuele buien Nederland