Knusse strandtent aan de Noordzee

Strandpaviljoen Berkenbosch, genieten aan de Zeeuwse kust

Strandpaviljoen Berkenbosch is een heerlijke ‘ouderwetse’ strandtent in Zeeland waar je kunt genieten van het mooie uitzicht op het Walcherse Strand en de Noordzee. Kom dineren in ons strandpaviljoen en geniet van een prachtige Zeeuwse zonsondergang aan de Walcherse kust.  

Hapje & Drankje, Lunchen of Dineren?

Lunchen of een heerlijk hapje en een drankje met uitzicht op het Zeeuwse strand en de Noordzee? Bij Strandpaviljoen Berkenbosch kan je naast een uitgebreid diner ook prima terecht voor een eenvoudige hap met de kids. Wij proberen zoveel mogelijk te werken met producten en ingrediënten uit de Zeeuwse regio. Kom eens langs en probeer een van onze streek en seizoensgebonden gerechten. Ons keukenteam verrast u graag met heerlijke vis- en vleesgerechten. Heeft u een allergie dan zullen wij samen met u kijken naar de mogelijkheden.

Strandpaal 64

Strandpaviljoen Berkenbosch is te vinden tussen de Zeeuwse badplaatsen Domburg en Oostkapelle. Het strandpaviljoen grenst aan het mooie natuurgebied de Mantelinge (de Manteling van Walcheren) en Buitenplaats Berkenbosch. Geniet van dit mooie stukje Oostkapelle en kom tot rust in de prachtige Zeeuwse natuur.

Strandpaviljoen Berkenbosch is hondvriendelijk

In het seizoen van 1 mei t/m 15 september is het strand bij Strandpaviljoen Berkenbosch hét hond vriendelijke strand van Walcheren. Ook in ons strandpaviljoen zijn honden welkom. Wist je dat wij niet alleen Hondensnacks verkopen? Naast Hondensnacks verkopen wij ook Hondenspeelgoed en Hondenbier (natuurlijk niet met alcohol). Zo kunnen zowel de baas als de hond genieten van een heerlijk biertje aan de Walcherse kust!

Parkeren

Strandweg, zoveel mogelijk "links", dan door bospad, links naar Strandpaviljoen Berkenbosch of bij Kasteel Westhove, (zie platte grond aldaar)

Op het strand moet u rechts aan houden.

Contactgegevens

Actuele buien Nederland