Zeeland: zee, zon en meer!

Kom genieten van de Zeeuwse omgeving

De provincie Zeeland is een landelijke provincie bestaande uit meerdere eilanden. De regio Walcheren bestaat uit diverse gemeente, welke allen omringd zijn door de zee. Walcheren kent de schoonste stranden en meeste zonuren van Nederland! Het Walcherse strand bij Strandpaviljoen Berkenbosch is hondenvriendelijk wat dit strand uniek maakt. Wij spelen hierop in door goede faciliteiten voor je hond aan te bieden.

Zeeland ontdekken op de fiets

Naast de stranden kun je ook perfect fietsen in Zeeland. Zeeland is voorzien van goede fietspaden en gezellige pittoreske dorpen. Fietsen is de ideale manier om van de prachtige omgeving van Zeeland te ontdekken. Wij zijn een officieel fiets café (http://routes.vvvzeeland.nl/nl/fietsen/fietscafes). Kom gezellig langs bij Strandpaviljoen Berkenbosch na een lange fietstocht voor een goede maaltijd!

De omgeving van Strandpaviljoen Berkenbosch

Om bij ons strandpaviljoen te komen loop of fiets je eerst door een prachtig natuurgebied genaamd ‘de Manteling’. In dit natuurgebied heeft de natuur een vrije loop. Dit natuurgebied is perfect voor mooie wandelingen en fietstochten. Tussen de kustplaatsen Domburg en Oostkapelle is Kasteel Westhove te vinden. Dit kasteel gaat prachtig op in de Zeeuwse omgeving. Het kasteel dateert uit de 13de eeuw.

Parkeren bij Strandpaviljoen Berkenbosch

Strandpaviljoen Berkenbosch is te voet of per fiets bereikbaar. Het is niet mogelijk om direct de auto te parkeren bij Strandpaviljoen Berkenbosch. Je kunt parkeren aan de strandweg, aan de linker kant, of bij Kasteel Westhove. Vanaf hier is het 5 minuutjes lopen naar ons Strandpaviljoen.

Korting met de Zeelandpas

Strandpaviljoen Berkenbosch doet mee met de VVV ZeelandPas actie. Met de ZeelandPas kun je op een voordelige manier Zeeland ontdekken en heb je aantrekkelijke voordelen op het gebied van actieve bezigheden, culinair, cultuur, welness en shoppen! Bij ons krijg je 10% korting op een echte Zeeuwse lunch. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke huisgemaakte Walcherse Vissoep, Duo van Paling en Garnalenkroket op Brood met als afsluiter een heerlijke kop Koffie of Thee met een Zeeuwse babbelaar likeur. Onze actie loopt tot 28-02-2018.

Contactgegevens

Actuele buien Nederland